Головна » 2010 » Лютий » 6 » Зірки "Гаррі Поттера" стали найдорожчими акторами Голівуду
18:03
Зірки "Гаррі Поттера" стали найдорожчими акторами Голівуду
Юні Емма Ватсон та Деніел Редкліфф випередили в рейтингу найбільш оплачуваних акторів Голівуду.
                                       
Зірки фільмів про Гаррі Поттера Емма Ватсон та Деніел Редкліфф стали найбільш оплачуваними актрисою та актором Голівуду в 2009 році.
Про це свідчить рейтинг найбільш оплачуваних зірок Голівуду авторитетного американського видання про світ шоу-бізнесу Vanity Fair.
Виконавець ролі Гаррі Поттера заробив за минулий рік приблизно 41 млн доларів, посівши у списку Vanity Fair шосте місце. Редкліфф став найбільш високооплачуваним актором Голівуду.
Дев'ятнадцятирічна британка зайняла 14-е місце в списку, заробивши минулого року близько 30 мільйонів доларів, головним чином, завдяки першій і другій частинах фільму "Гаррі Поттер і смертельні реліквії".
Журнал Vanity Fair, на основі інтерв'ю з юристами, співробітниками голлівудських студій, агентами зірок і іноді ними самими щорічно складає списки найбільш успішних людей Голівуду, поставив Ватсон вище таких актрис як Сара Джессіка Паркер і Анджеліна Джолі.
Джолі, що опинилася в цьому році на 32-му місці, була номером один серед жінок списку в минулому році, заробивши приблизно 27 мільйонів доларів.
Перші п'ять місць зайняли режисери. Перше місце дісталося Майклу Бею, режисерові останній частині "Трансформерів". Його дохід, ймовірно перевищив 125 мільйонів доларів. За Беем йде Стівен Спілберг з доходом, що досягає 85 мільйонів доларів. Творець "Аватара" Джеймс Кемерон заробив близько 50 мільйонів доларів.
До списку також потрапили Том Хенкс, Бен Стіллер, Оуен Уілсон, Ніколас Кейдж і Рассел Кроу.
Слід зазначити, що Vanity Fair при підрахунку доходу зірок враховує і заробітки за межами кіноіндустрії, наприклад, контракти з модельними агентствами і спонсорство.
$IMAGE2$
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Актори | Переглядів: 1843 | Додав: StudentSun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]