Головна » 2012 » Травень » 14 » Завжди потрібний шарф
19:06
Завжди потрібний шарф

        У модному гардеробі шарфів багато не буває. Ці аксесуари носяться взимку і влітку, весною і восени. Мабуть, жодна інша деталь не здатна так кардинально  змінювати модний образ, як майстерно підібраний або, навпаки, невміло зав’язаний шарф. Адже проста на перший погляд смужка тканини здатна створити стиль. Її носять на шиї, талії або навіть на голові – замість головного убору.

            Довгі шарфи не варто одягати в поєднанні з об’ємними блузами або сукнями, вони доречніше виглядають у поєднанні з вузькими топами. Шарф, підібраний в один тон з основним одягом, - теж досить спірний варіант. Адже основне призначення цього аксесуару – оживляти, освіжати, підкреслювати і вносити родзинку, а не зливатися з одягом. Гра контрастів завжди виграшна.

            Довгий тонкий шарф скручують спіраллю по всій довжині, потім обмотують навколо шиї легкими хвилями тканини.

            Не менш популярні хустинки. Найпростіший спосіб прикрасити шию – зав’язати на ній невелику шовкову або вовняну хустку. Її складають трикутником і розташовують так, щоб широкий кінець був спереду. Цим способом користувалися ще наші бабусі.

            Звичайний, але водночас ефективний спосіб носити шарф – класичний, коли один кінець звисає донизу, а інший перекидають через плече. Втім, можна перекинути й два кінці, це залежить від ваших уподобань. А щоб на вітрі не відлітав, можна приколоти його брошкою.

Категорія: Цікавинки | Переглядів: 814 | Додав: StudentSun | Теги: шарф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]