Головна » 2010 » Лютий » 13 » Windows 8 змінить ставлення до персональних комп'ютерів
19:35
Windows 8 змінить ставлення до персональних комп'ютерів

Windows.next буде абсолютно відмінним від того, що зазвичай чекають від Windows.


Наступна версія Windows, на думку співробітника Microsoft, повністю змінить ставлення до персональних комп'ютерів і способи їх використання.


Два співробітники Microsoft поділилися з журналістами своїми враженнями від розробки операційної системи Windows 8, пише Microsoft Kitchen. Вони не розкрили технічних подробиць і не повідомили про нові функції.

Одним із співробітників став директор споживчого та онлайнового напрямків у регіоні EMEA Джон Мангелаарс (John Mangelaars). В інтерв'ю британському виданню CIO він заявив, що хоча Apple посідає міцну позицію на ринку, Microsoft Windows 7 стала блокбастером. За словами Мангелаарса, Windows 8 буде "приголомшливою".

Ім'я іншого співробітника невідомо. Він опублікував в офіційному блозі MSDN запис під назвою "Whats in store for the next Windows?" ( "Що готується для наступної Windows?"), Яку швидко видалили. Він вказує, що вважає за краще називати нову версію ОС не Windows 8, а Windows.next.

У віддаленій запису говориться, що Windows.next буде "чимось абсолютно відмінним" від того, що зазвичай чекають від Windows. Над проектом, за даними співробітника, працюють десятки команд, а сам процес обговорення нової Windows автор запису називає "сюрреалістичним". Windows.next, на думку співробітника Microsoft, повністю змінить ставлення до персональних комп'ютерів і способи їх використання.

Журналісти припустили, що роботи над Windows почалися в листопаді 2009 року, коли керівник розробки Windows 7 Стівен Синофські відмовився відповідати на відповідні питання на конференції професійних розробників Microsoft. Він підкреслив, що у своєму виступі ні слова не сказав про Windows 8.

Категорія: Наука | Переглядів: 864 | Додав: StudentSun | Теги: Wwindows 8, microsoft | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]