Головна » 2012 » Січень » 31 » Реєстрація абітурієнтів
10:21
Реєстрація абітурієнтів
З 1.01.2012 р. розпочнеться реєстрація абітурієнтів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Абітурієнтам необхідно подати всі документи до свого регіонального центру оці-нювання якості освіти до 20.02.2012.
Минулого року випускники складали тестування з 5 шкільних дисциплін. А згідно з затвер-дженим «Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році» абітурієнти складатимуть тести з таких дисциплін:
1.    українська мова і література
2.    історія України
3.    всесвітня історія
4.    математика
5.    географія
6.    біологія
7.    фізика
8.    хімія
9.    російська мова
10.    одна з іноземних мов за вибором (англійська, німецька, французька, іспанська)
Загальна кількість предметів, вибраних для складання тестів не має перевищувати 4. Якщо ви вже визначилися, з яких саме предметів складатиме тести, слід підготувати всі документи, зокрема оформити заяву – реєстраційну картку. Надіслати пакет реєстраційних документів не пізніше 20 лютого на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. А як підтвердження своєї реєстрації в участі в зовнішньому незалежному оцінюванні отримаєте власний сертифікат разом з реєстраційною карткою абітурієнта, інформаційним бюлетенем та повідомленням про проходження тестування.
    Щоб зареєструватися для участі в ЗНО-2012, потрібно подати копію паспорта або свідоцтва про народження, копію документа про повну загальну освіту, 2 фотокартки розміром 3Х4см і офор-мити заяву – реєстраційну картку.

Категорія: Навчання | Переглядів: 827 | Додав: StudentSun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Zizoh  
0
Reading posts like this make surfing such a plearsue

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]