Головна » 2012 » Січень » 31 » Цікаві факти з життя знаменитих людей
09:51
Цікаві факти з життя знаменитих людей

Пабло Пікассо Фото
Пікассо був дуже забобонною людиною. Від Ольги Хохлової (своєї першої дружини) художник перейняв і до кінця життя зберіг деякі «російські» звички. Наприклад: «сісти на дорогу», «постукати по дереву», «не класти капелюх на ліжко»…


Елеонора й Франклін Рузвельти
Одного разу дружина 32-го президента США Елеонора Рузвельт відправилася з благодійним візитом у в’язницю. Прокинувшись і не виявивши вдома дружини, Франклін Рузвельт запитав черго-вого секретаря, а де, власне перша леді. «У в’язниці», - відповів секретар. «Це мене не дивує, - сказав президент. – А за що саме вона туди потрапила?»


Володимир Високцький
Під час відпочинку співака в Сочі в готельний номер Висоцького завітали злодії. Разом з реча-ми й одягом вони прихопили й усі документи, і навіть ключ від московської квартири. Виявивши зни-клі речі, Висоцький відразу написав заяву, і йому пообіцяли допомогти. Але допомога не знадобила-ся. Коли він повернувся у свій номер, там вже лежали вкрадені речі й записка: «Пробач, Володимире Семеновичу, ми не знали, чиї це речі. Джинси, на жаль, ми вже продали, але куртку й документи повертаємо».


Томас Вульф
Ставши відомим письменником, Томас Вульф одного разу поскаржився: «Мені не складно знайти жінку, з якою мона приємно провести вечір, але ось кого важко відшукати – так це друкарку, яка могла б зрозуміти мій почерк».


Юрій Нікулін
Юрій Володимирович Нікулін у середині 70-х років ліг на операцію в лікарню. Операція прой-шла добре. Нікуліна з операційної перевезли в палату. Щойно він відійшов він наркозу, як до палати увійшла молода медсестра:
-    Ой, Юрію Володимировичу! Ви вже тут? Так шкода, що ви не в реанімації. Просто там працюємо.
Олександр Македонський
Улюблений кінь Олександра Македонського Буцефал був куплений його батьком за 13 талантів (приблизно 340 кілограмів срібла). На тому місці, де в бою загинув його кінь, Олександр заснував місто Буцефал – єдине у світі місто, назване ім’ям коня.



Аль Пачіно
Дев’ятирічного сина Аль Пачіно звуть Антон. Аль назвав його на честь свого улюбленого письменника – Антона Павловича Чехова. Саме під впливом побаченого в 14 років спектаклю за п’єсою Чехова, Пачіно вирішив стати актором.


Андрій Миронов
До Андрія Миронова після зустрічі з публікою в Одесі кинулася на вулиці шанувальниця його таланту: «Ой, Андрій Миронов! Так я ж ваш кумир!»

Категорія: Цікавинки | Переглядів: 3847 | Додав: StudentSun | Рейтинг: 3.1/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]