Головна » 2012 » Липень » 21 » Чи можлива дружба з дівчиною?
11:47
Чи можлива дружба з дівчиною?

Непорозуміння між поколіннями виникали завжди. І горезвісне «Ось у наш час такого не було. Ми були іншими…» вже стало класикою. Навіть сучасні молоді батьки не розуміють своїх дітей-підлітків. Наприклад, щодо стосунків з ровесниками.

         Нині дуже модно в молодіжному колі при зустрічі цілуватися чи обніматися. Старше покоління переконане, що таке вітання доречне лише в колі близьких друзів і родичів, для молоді це вважається нормальним явищем. До речі, існує навіть свято – Міжнародний день обіймів, що відзначається в усьому світі 21 січня. Його ініціатором вважаються студенти США. Саме в цей день хлопці і дівчата обнімаються без будь-якого інтимного підґрунтя. За легендою, під час дружніх обіймів люди обмінюються щиросердним теплом.

         Зрозуміло,  що існує дружба чоловіча (і вважається найміцнішою) і жіноча. Та чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Поширена думка, що в основі дружби, як і в основі дружби, як і в основі кохання, лежить взаємна симпатія. І щоб не втратила друга, важливо не переступати цю межу між дружбою і любов’ю, що дуже непросто. Адже основним у дружбі вважється підтримка у скрутну хвилину й уміння порадіти за друга. А як дівчина, жінка може бути другом хлопцю, якщо вона за своєю природою слабка і тендітна, бачить у нього захисника, батька родини? Хлопці ж у першу чергу, як правило, оцінюють зовнішні дані. Звичайно, вони можуть говорити з дівчиною про піднесене і прекрасне, переконувати себе, що це лише дружба. Але це до певного часу… Тому дехто переконаний, що дружби між хлопцем і дівчиною не буває, бо любов це наступна сходинка дружби. Спочатку люди дружать, згодом більше спілкуються, діляться секретами і не помічають як прив’язуються один до одного. На думку психолога Дейла Карнегі, найміцніші стосунки складаються саме в колишніх друзів.

         Хтось вірить у таку дружбу в дитячому  та юнацькому віці, але потім все ж усвідомлює, що справжньої щирої дружби між хлопцем і дівчиною не може бути! Хоча, напевно, у кожного є приятелі, з якими доводиться спілкуватися, бо вони – діти батькових друзів, шкільні друзі або познайомилися у студентські роки. Деякі вважають, що у шкільному віці хлопців та дівчат ми сприймаємо тільки як однокласників. А ось – старшокласники – це інша справа! Хоча і буває любов зі шкільної лави, але цим похвалитися можуть, напевно, одиниці.

         Дехто з дівчат переконаний, що така дружба не лише існує, - вона ще й щиріша та міцніша, ніж жіноча, адже між чоловіком і жінкою не можу бути суперництва. А ви як думаєте?

         Якщо ж у вас є справжні друзі, привітайте зі святом, тим паче це не потребує матеріальних витрат. Варто лише щедро нагородити їх своїм теплом, подарувати близьким і рідним людям обійми на знак теплого ставлення до них і нагадати цим про свої щирі почуття.

Категорія: Цікавинки | Переглядів: 4563 | Додав: StudentSun | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]