Головна » 2010 » Лютий » 6 » Богдан Ступка визнаний росіянами кращим актором року
18:26
Богдан Ступка визнаний росіянами кращим актором року
Богдан Ступка вже вдруге отримав нагороду "Золотий орел".

Кращим актором року і лауреатом російської премії "Золотий орел" став Богдан Ступка, який зіграв у картині "Тарас Бульба". У категорії "Краща жіноча роль" нагороду отримала Наталія Негода за роботу у фільмі "Бубен, барабан". Вшанування переможців проходить на кіностудії "Мосфільм".
Коментуючи отримання нагороди, Ступка зазначив: "150-річний Антон Павлович Чехов допоміг мені отримати цю премію. Сьогодні я був на батьківщині цього письменника в Таганрозі, був у його чудовому будиночку. Вважаю, що актор, ніколи який не грав Чехова, і не актор зовсім ".
"Це вже другий мій "Золотий орел", чекаю третього", - з посмішкою сказав Ступка.
У номінації "Кращий актор другого плану" переміг Сергій Гармаш, відзначений за роботу у фільмі "Стиляги". Вручаючи йому нагороду, актриса Олена Бабенко з посмішкою нагадала, що "і Антон Чехов за життя вважався письменником другого плану". Ніна Устатова, яка зіграла в картині "Поп", визнана гідною премії в номінації "Краща жіноча роль другого плану".
Крім того, кращим ігровим фільмом 2009 визнана картина "Стиляги" режисера Валерія Тодоровського. Кращою режисерською роботою став фільм "Палата N6" Карена Шахназарова.
 
 
ФОТОГАЛЕРЕЯ:
    
Категорія: Культура | Переглядів: 1924 | Додав: StudentSun | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]